Geborduurde poëzie

GEBORDUURDE POËZIE


Toen Stitches & Poetry in het voorjaar van 2018 geboren werd, ontstond er meteen een leuke samenwerking met mijn nichtje Iris Benoot die haar poëzie ter beschikking stelde om op totebags geborduurd te worden.  Ondertussen kwam er ook een nieuwe muze in mijn leven en vloeiden opnieuw haiku's uit mijn pen en deze van mijn vriendin Sam Janssens.


De totebags zijn herbruikbare tassen die grotendeels gemaakt worden van gerecycleerd katoen uit de Kringwinkel (ja, dat zijn mijn geliefde schatkamers!) waarop het gedicht in eerste instantie enkel met de hand geborduurd werd. Maar door de groter wordende vraag, ben ik ondertussen overgeschakeld op borduren met de borduurmachine. De tassen worden enkel op vraag gemaakt. Heel fijn om zo stilletjes aan meer poëzie te zien opduiken bij de bakker of in ’t stad.


Heb je interesse in een unieke handgemaakte totebag of wil je een gedicht ergens anders op laten borduren? Stuur gerust een berichtje voor de verschillende opties en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

slide1
slide2
slide3
slide4
slide5_edited1
slide6_edited2

Een fotoshoot van Iris en haar vriendinnen en een reeks poëzietassen


foto's © Brecht Vanhoutte

Origineel

Uniek

Handgemaakt

Recyclage

Herbruikbaar

Eye-catcher

Kleurig

Stevig met katoenen voering

...foto © Iris Benoot

Er kan dus steeds een totebag 'à la carte' gemaakt worden met een kleur naar keuze (naar gelang voorraad) en een haiku naar keuze.


Wil je graag een (eigen) gedicht op doek laten borduren om op te hangen?


Stuur een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Een poëzietas met een geborduurde haiku kost 25 €.


Voor een langer gedicht varieert de prijs naargelang het aantal te borduren karakters.