Artistiek geborduurd echografiebeeld

ARTISTIEK GEBORDUURDE ECHOGRAFIE


Ik maak met heel veel liefde en warmte een artistiek geborduurde versie van het echografiebeeld van een ongeboren baby.


Zowel voor de mama’s en de papa’s die op een originele manier een zwangerschapsaankondiging willen doen of een klein aandenken willen bewaren aan het ontkiemende leven van hun ondertussen groeiende en bloeiende oogappel.


Maar ook voor de mama’s en de papa’s die trotse ouders zijn van een sterrenkind en op deze manier een blijvende herinnering willen behouden aan hun kleine schat.


Ook een perfect kado voor grootouders en/of meter en peter trouwens!


Zo’n geborduurde echografiefoto kan ook met de naam en/of geboortedatum en/of quote erbij geborduurd worden. Kan in Sepia-tinten of in standaard grijs/zwart/wit-kleuren. Het combineren van 2 echografiebeelden in één ontwerp/kader is ook mogelijk. 


Minimum afmeting 10 op 15 cm, maximum 20 op 28 cm.


Prijs is afhankelijk van grootte ontwerp en al dan niet bijkomende elementen. Reken op een startprijs van 10 € voor het maken van het digitale ontwerp en vervolgens 0,90 € per 1000 steken. Bij een bestelling van meerdere dezelfde exemplaren wordt het digitale ontwerp maar 1 keer aangerekend.
Stuur me een berichtje als je graag zo’n uniek exemplaar wil laten maken. Niet elk echografiebeeld is voldoende geschikt om tot een mooi geborduurd resultaat te komen. Ik ga dus steeds met jou in overleg voor ik het werk borduur en realiseer.


Een geborduurde echografie van bijvoorbeeld 10 op 15 cm zoals hieronder in het eerste voorbeeld bevat ongeveer 45 000 steken en zou dus op een totaal van (0,90 € x 45) + 10 € = 50 € komen.