Artistiek geborduurd echografiebeeld

ARTISTIEK GEBORDUURDE ECHOGRAFIE


Ik maak met heel veel liefde en warmte een artistiek geborduurde versie van het echografiebeeld van een ongeboren baby.


Zowel voor de mama’s en de papa’s die op een originele manier een zwangerschapsaankondiging willen doen of een klein aandenken willen bewaren aan het ontkiemende leven van hun ondertussen groeiende en bloeiende oogappel.


Maar ook voor de mama’s en de papa’s die trotse ouders zijn van een sterrenkind en op deze manier een blijvende herinnering willen behouden aan hun kleine schat.


Ook een perfect kado voor grootouders en/of meter en peter trouwens!


Zo’n geborduurde echografiefoto bevat ruim 50000 steken en kan ook met de naam en geboortedatum erbij geborduurd worden of in standaard grijs/zwart-kleuren. Verwacht echter geen exacte kopie van een echografiefoto maar een artistiek geborduurde interpretatie.


Afmetingen van onderstaand voorbeeld: borduurwerk 12 op 12 cm, kader 25 op 25 cm maar kan natuurlijk ook in een kader of formaat naar eigen keuze gemaakt worden. Maximum afmeting van een enkel borduurwerk is 20 op 28 cm.

Maar bijvoorbeeld het combineren van 2 echografiebeelden in één kader is ook mogelijk. 


Stuur me een berichtje als je graag zo’n uniek exemplaar wil laten maken. 


Prijs vanaf 49 €. Met naam en geboortedatum erbij: + 10 €. Aangepaste prijs bij het laten maken van meerdere exemplaren.


Niet elk echografiebeeld is voldoende geschikt om tot een mooi geborduurd resultaat te komen. Ik ga dus steeds met jou in overleg voor ik het werk borduur en realiseer.